Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ajax wil Feyenoord een hak zetten met deze winterse transfer’

Ajax zou interesse hebben om middenvelder Sivert Mannsverk naar Amsterdam te halen. Hier maakt het medium Jeunes Footeux melding van. De speler werd in het verleden meermaals in verband gebracht met Feyenoord.

Het medium linkt de middenvelder van Molde FK aan een drietal aansprekende clubs: Ajax, Arsenal en Manchester United. Naar verluidt is er een transfersom van zeker tien miljoen euro nodig om de Noorse club te dwingen om mee te werken aan een overstap van de twintiger.

Volgens Feyenoord-fansite 1908.nl hebben Arsenal en United géén concrete interesse. Het medium schrijft: “Bij Ajax wordt Mannsverk niet meer dan ‘gevolgd’. De Amsterdammers denken gelijkwaardige kwaliteit binnen een jaar vanuit eigen jeugd te hebben gekweekt, bijvoorbeeld met de naam van Silvano Vos (17).”

“Ondertussen valt de naam van Mannsverk nog altijd in het Maasgebouw. Ingewijden durven te stellen dat Mannsverk ook deze winter een van de hoogst aangeschreven namen zal zijn. Afgelopen zomer ondernam Feyenoord een voorzichtige poging, maar verder dan dat kwamen de Rotterdammers niet”, zo luidt het. “Of het deze winter tot nieuwe concrete belangstelling van Feyenoord in Mannsverk gaat komen, is nog maar de vraag.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *