Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Nemanja Gudelj ziet overstap naar Feyenoord niet zitten’

Nemanja Gudelj zal deze winter niet de overstap gaan maken naar Feyenoord. De middenvelder van Sevilla zou hier geen trek in hebben. Hier maakt het medium 1908 melding van.

Gudelj (31) werd amper een jaar geleden al eens genoemd in relatie tot Feyenoord. Voor de winterse transferwindow is de club opnieuw op zoek naar versterking voor het middenveld, dus fans noemen zijn naam dan ook massaal. Het blijft op wensdenken vanuit Rotterdamse zijde.

“Feyenoord is géén optie voor Nemanja Gudelj: De Servisch-international wil graag in Spanje blijven voetballen”, zo concludeert het doorgaans goed geïnformeerde 1908.nl. Zijn verbintenis bij Sevilla loopt na dit seizoen overigens af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *