Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Mario Been tipt Feyenoord over Timber-vervanger’

Feyenoord moet het de komende maanden doen zonder de sterkhouders Gernot Trauner en Quenten Timber. Mario Been geeft aan dat de Rotterdammers intern een goede mogelijkheid hebben om de laatstgenoemde speler te vervangen.

De oud-trainer is erg gecharmeerd van Mats Wieffer. “Natuurlijk heeft zo’n jongen een periode nodig om te wennen aan een hoger niveau”, zegt Been bij ESPN. “Bij Excelsior was hij de grote man en dan komt hij bij een club waar het net wat moeilijk is en alles wordt uitvergroot. Hij heeft het vermogen om ballen te onderscheppen en de inhoud om van box-to-box te spelen.”

Been is van mening dat Wieffer ook het gat kan opvullen dat er bij Feyenoord in de verdediging is ontstaan na het wegvallen van Trauner. “Wieffer centraal achterin is ook een optie waarover Slot kan nadenken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *