Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ajax krijgt concurrentie uit de Premier League’

Ajax overweegt om de Noorse middenvelder Sivert Mannsverk naar Amsterdam te halen alleen hebben ze hier wel een flinke concurrentie voor te duchten. Er zijn namelijk ook een aantal clubs uit de Premier League die azen op zijn signatuur.

Zo lijkt het erop dat Ajax voor het aantrekken van de controleur concurrentie heeft van Arsenal en Manchester United. Mannsverk staat nog tot medio 2025 onder contract bij Molde, dat minimaal tien miljoen euro op tafel wil zien. Dat is fors meer dan de recordtransfer van de Noorse club. In januari 2019 verkochten ze niemand minder dan Erling Haaland voor ‘slechts’ acht miljoen euro aan RB Leipzig.

Mannsverk geldt dan ook als één van de meest veelbelovende spelers op zijn positie. In 25 competitiewedstrijden in de Eliteserien kwam hij tot één doelpunt. Ook in Europa heeft hij al ervaring. Molde speelde in de Conference League tegen KAA Gent, Djurgarden en Shamrock Rovers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *