Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ajax wil Overmars-opvolger weghalen bij Club Brugge’

Ajax ziet in Vincent Mannaert de opvolger van de vorig jaar vertrokken Marc Overmars. Hier maakt het medium Het Laatste Nieuws melding van. Momenteel is hij de CEO van Club Brugge. Het medium denkt ook dat de Amsterdammers weinig kans maken.

Na het vertrek van Overmars wordt Ajax op technisch vlak geleid door Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar, terwijl de directie groen licht moet geven voor alles wat er gebeurt. Ajax maakte al duidelijk dat er gezocht wordt naar een permanente vervanger voor Overmars en heeft volgens HLN Mannaert in het vizier.

Of het zover gaat komen dat Mannaert naar Ajax gaat, is nog maar zeer de vraag. HLN schrijft dat een vertrek ‘uitgesloten’ is. Waarom precies, is niet duidelijk. In een eerder stadium werd Alex Kroes benaderd, maar ook dat leverde geen succes op. Kroes is sinds kort directeur bij AZ.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *