Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Arne Slot is de beste trainer die ik in mijn loopbaan heb gehad’

Jens Toornstra is lovend over zijn oude trainer Arne Slot. Momenteel speelt de middenvelder bij FC Utrecht maar vorig jaar werkte hij nog bij Feyenoord onder de oefenmeester.

Bij ESPN blikt Toornstra terug op zijn periode bij Feyenoord, maar ook vooruit op de clash van dit weekend. “Ik heb er heel veel zin in. Het is niet dat ik extra spanning heb, maar het is gewoon leuk om de supporters weer te zien. Maar ook de jongens in de kleedkamer en eigenlijk iedereen waarmee ik gewerkt heb”, aldus Toornstra. “Ik denk dat ze de lijn die vorig jaar is ingezet toch wel aardig hebben doorgetrokken. De plek op de ranglijst zegt wel genoeg.”

Arne Slot heeft in zijn korte periode bij Feyenoord al de nodige indruk gemaakt met de finale van de Conference League als hoogtepunt. Voor Toornstra was het een genot om te werken onder de trainer uit Bergentheim. “Ik durf wel te zeggen dat hij de beste trainer is die ik in mijn carrière heb gehad. Het hele totaalplaatje klopt gewoon bij hem. Ik denk dat we enorme stappen hebben gezet”, aldus de middenvelder.

Het kampioenschap van Toornstra in 2017 is voor menig Feyenoorder een moment om nooit meer te vergeten, voor de oud-middenvelder van de Rotterdammers is het niet anders. “Ja, die is ongeëvenaard. Het was heel bijzonder. We stonden eigenlijk heel het jaar bovenaan. Het was denk extra mooi dat het op de laatste thuiswedstrijd van het seizoen zo eindigde”, blikt hij terug op het kampioenschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *