Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Hakim Ziyech aangeboden bij Benfica’

Chelsea heeft aanvaller Hakim Ziyech aangeboden bij Benfica om de transfer van Enzo Fernandez te realiseren. De Argentijnse middenvelder zou maar liefst 120 miljoen euro moeten kosten en met Ziyech hopen ze de kosten te kunnen drukken.

Benfica en Chelsea onderhandelen al dagen over WK-winnaar Fernández, maar een akkoord is nog niet bereikt. Om die reden wil Chelsea het over een andere boeg gooien, meldt Record. De Londenaren zijn bereid negentig miljoen euro neer te leggen, plus drie spelers naar Lissabon te sturen. Dit zou gaan om Ziyech, de recent gepresenteerde David Fofana en Andrey Santos, die nog officieel gepresenteerd moet worden.

Chelsea wil het drietal voor een halfjaar bij Benfica stallen. De clubleiding in Engeland zou inzien dat O Glorioso goed is in het opleiden van spelers. Vooralsnog lijkt het plan van Chelsea geen doorgang te vinden. Benfica wil de 21-jarige Fernández koste wat kost behouden. Voorzitter Rui Costa houdt zijn poot stijf: Chelsea moet minimaal 120 miljoen euro op tafel leggen, anders komt er geen deal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *