Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

PSV mist maar liefst vier spelers tegen Sparta

Nu de competitie weer gaat beginnen moet PSV het doen zonder vier spelers. Mauro Júnior, Fodé Fofana, Olivier Boscagli en Sávio zijn volgens het Eindhovens Dagblad niet inzetbaar voor het duel tegen Sparta.

Júnior, Fofana en Boscagli zijn alle drie nog niet volledig hersteld van een blessure die het drietal opliep. Bij Boscagli ging dat om een zware knieblessure met lange revalidatietijd. Sávio kan niet meedoen, omdat hij met Brazilië Onder 20 meedoet aan een prestigieus jeugdtoernooi. De verwachting is dat Júnior en Boscagli binnenkort wel weer beschikbaar zijn. Zij trainden vrijdag individueel in Eindhoven.

Ook Johan Bakayoko, Fredrik Oppegard en Richard Ledezma ontbraken vrijdag op de afsluitende training. Zij zullen aansluiten bij de ploeg van Jong PSV voor de wedstrijd tegen NAC vrijdagavond. Een tijdlang werd gesproken over een eventuele verhuurperiode van Bakayoko, maar trainer Ruud van Nistelrooij heeft die geruchten inmiddels de kop ingedrukt. De Belg blijft dit seizoen bij PSV, maar er zijn wel een aantal andere spelers die op huurbasis mogen vertrekken. Ledezma is daar een voorbeeld van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *