Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Antony reed dikke BMW totaal in de prak’

Antony heeft onlangs een BMW in de prak gereden. De Braziliaanse aanvaller miste hierdoor het duel met Bournemouth omdat hij er een lichte blessure aan zou hebben overgehouden. Hier maakt The Sun melding van.

De boulevardkrant meldt dat Antony op de terugweg van het duel met Wolverhampton Wanderers was op de M56, dichtbij zijn huis in Hale. ‘Antony onderging een alcoholtest. Hij had niet gedronken’, wordt daarbij vermeld. Een bron rond de oud-speler van Ajax laat weten dat het om een ‘inschattingsfout’ ging. “Hij maakte een inschattingsfout. Hij is geschrokken, maar gelukkig was er niemand anders bij betrokken en raakte er niemand gewond.” De auto van 100.000 pond werd total loss van de weg gesleept.

Volgens The Sun is Antony alweer te vinden in een Lamborghini Aventador van 300.000 pond te vinden. Antony maakte de afgelopen zomer de overstap van Ajax naar Manchester United en wisselt daar sterke wedstrijden af met mindere optredens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *