Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Na Liverpool meldt nu Chelsea zich in Eindhoven voor aanvaller’

Waar PSV eerder al Cody Gakpo verloor aan Liverpool dreigt nu ook Noni Madueke voor een toptransfer te staan. Ze hebben namelijk concrete interesse in Noni Madueke. Hier maakt het Engelse medium The Times melding van.

De Londenaren zijn bezig aan een dramatisch seizoen en willen redden wat er nog te redden valt. The Blues staan tiende in de Premier League, werden in beide bekertoernooien uitgeschakeld door Manchester City en het is maar de vraag of de manschappen van Graham Potter in de Champions League wel hoge ogen kunnen gooien.

Chelsea lijkt in de laatste weken van de transferperiode los te gaan in de hoop dat het sportieve succes terugkeert naar Stamford Bridge. Madueke zou daarbij een serieuze optie zijn. De PSV-aanvaller is sinds kort weer fit en liet in het oefenduel met AC Milan (3-0 zege) onlangs andermaal zijn klasse zien.

Naar verluidt overweegt Chelsea serieus om een poging te ondernemen om Madueke naar Londen te halen. De voormalig jeugdspeler van Tottenham Hotspur is de afgelopen jaren al vaker gelinkt aan grote clubs, maar mede door blessureleed leidde dat (nog) niet tot een transfer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *