Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord geeft de strijd om Zerrouki op’

Feyenoord heeft zich teruggetrokken in de strijd om Ramiz Zerrouki. Een overgang in deze transferperiode behoord dan ook niet langer tot de mogelijkheden. De Rotterdammers wilde de afgelopen dagen verder gaan dan afgelopen zomer, maar FC Twente bleef onvermurwbaar. De Rotterdammers wilden niet verder gaan dan acht miljoen euro en dat werd door de Tukkers als onvoldoende bestempeld. De conclusie is dan ook duidelijk: Zerrouki blijft voorlopig in Enschede.

Algemeen directeur Dennis te Kloese van Feyenoord schept duidelijkheid in gesprek met Voetbal International: “Wij hebben er alles aan gedaan deze speler te halen zonder het clubbelang uit het oog te verliezen, maar voor ons is er ook een grens en houdt het ergens op. Ik vind het jammer voor ons en ook voor de speler.”

Alternatieve opties
VI voegt toe: “Feyenoord schakelt nu door op zoek naar een middenvelder, een die direct inzetbaar is. Naar verluidt richt de club zich op buitenlandse opties, waarbij de Noor Sivert Mannsverk van Molde FK een serieuze kandidaat is, maar tegelijkertijd heeft Feyenoord ook in België en Engeland middenvelders in het vizier.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *