Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Marseille wil niet meewerken aan vertrek speler naar Ajax’

Leonardo Balerdi lijkt niet de overstap te gaan maken naar Ajax. Zijn club Olympique Marseille wil hem namelijk niet laten gaan. De Amsterdammers zijn naarstig opzoek naar versterking voor de verdediging.

De Telegraaf onthulde vorige week de interesse in Balerdi en er gaan geluiden dat de 23-jarige Argentijn een overstap wel ziet zitten, maar Foot Mercato meldt dat de Marseille-leiding een streep heeft gezet door diens vertrek.

Het Franse medium stelt dat de kans van slagen vanuit Ajax-perspectief erg klein is. “En met een goede reden”, zo luidt het. Coach Igor Tudur ziet in de Argentijn een vaste waarde en heeft geen intentie om in te stemmen met een tussentijds afscheid.

De Marseille-leiding zou besloten hebben om gehoor te geven aan het verzoek van Tudor. Aanvankelijk leek een transfer bespreekbaar, maar inmiddels zouden de Fransen kenbaar hebben gemaakt dat Balerdi pas na dit seizoen mag vertrekken. De kans lijkt klein dat Ajax wil wachten tot de zomer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *