Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Arne Slot wisselt flink voor treffen met PEC Zwolle

Feyenoord speelt vanavond in de strijd om de KNVB Beker tegen PEC Zwolle. En trainer Arne Slot zal voor deze wedstrijd flink gaan wisselen.

Zo gaat Slot vermoedelijk kiezen voor Lutsharel Geertruida in het centrum naast David Hancko; tegen FC Utrecht (1-1) stond daar nog Jacob Rasmussen, maar het spelen met twee linkspoten in het hart pakte niet goed uit. Geertruida stond in Utrecht nog als controlerende middenvelder opgesteld; vanavond speelt op die plek Mats Wieffer, die terug is na ziekte.

In De Galgenwaard haakten Javairô Dilrosun en Igor Paixão vroegtijdig af door blessures; zij hebben gisteren al wel weer getraind, maar zullen vanavond vermoedelijk niet starten. Dat levert basisplaatsen voor Alireza Jahanbakhsh en Oussama Idrissi. Patrik Walemark zal dan dus wederom op de bank moeten plaatsnemen.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Szymański, Kökcü; Jahanbakhsh, Danilo, Idrissi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *