Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Memphis Depay tekent contract bij Atletico Madrid’

Memphis Depay is nog maar één stap verwijderd van een dienstverband bij Atletico Madrid. De aanvaller moet namelijk alleen nog medisch worden gekeurd. Hier maakt het Spaanse Marca melding van.

Het is onbekend welk bedrag Atlético naar Barcelona gaat overmaken. Geschetst wordt dat een transfer bewust in januari plaatsvindt, zodat de Catalanen geld incasseren voor Memphis, van wie het contract bij Barcelona in juni afloopt. Anders zou de Nederlander transfervrij de deur uitlopen.

Dat Memphis La Liga-ervaring heeft, is naar verluidt voor Atlético doorslaggevend geweest om voor hem te kiezen. Ook zouden de banden tussen Atlético en Barcelona hersteld zijn, nadat de relaties rondom de transfer van Antoine Griezmann bekoeld waren. De goede relatie ligt naar verluidt ook ten grondslag aan de spoedig verlopen onderhandelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *