Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord speurt de transfermarkt af naar buitenspeler’

Feyenoord is momenteel concreet opzoek naar een nieuwe aanvallende buitenspeler. Hier maakt het medium 1908 melding van.

Naar verluidt vallen er verschillende namen van potentiële versterkingen (voor zowel de linker- als rechterkant van de aanvalslinie) in het Maagebouw. De club is nog niet concreet geworden voor eventuele versterking.

De Rotterdammers zien versterking in een creatieve, onvoorspelbare vleugelspeler die zijn tegenstander aan beide kanten kan passeren in één tegen één situaties. De buitenspeler moet een goede dribbel bezitten, naar binnen kunnen snijden en een potentiële basiskracht zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *