Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘PSV lijkt beoogde aanwinst uit het hoofd te kunnen zetten’

De Armeense uitblinker Eduard Spertysan lijkt niet de overstap te gaan maken van het Russische FK Krasnodar naar PSV. Volgens het Eindhovens Dagblad worden de verhalen rondom de aanvallende middenvelder krachtig ontkend door de club.

In Rusland is de Armeen met negen goals en zes assists bijzonder productief. Dat zou er voor hebben gezorgd dat de oren van PSV én Feyenoord zijn gespitst, maar de kans dat de aanvaller naar Nederland vertrekt lijkt behoorlijk klein.

Volgens het ED is PSV niet bezig met de komst van de Armeen. ‘Het zou nu te lastig zijn om een speler uit dat land aan te trekken en daarnaast zou Spertysan te veel geld kosten’, luidt het. Door zijn contract dat tot 2026 loopt hangt er een behoorlijk prijskaartje aan de buitenspeler. Volgens transfermarkt wordt zijn marktwaarde momenteel op negen miljoen euro getaxeerd.

Dat PSV op zoek is naar nieuwe aanvallende versterkingen, staat buiten kijf. De huur van Fábio Silva werd afgelopen weekend afgerond, maar volgens Van Nistelrooij geldt hij niet als één van de opvolgers van de vertrokken Cody Gakpo en Noni Madueke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *