Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ajax zit niet te wachten op Wesley Sneijder’

Johan Derksen denkt dat Wesley Sneijder er niet al te best op staat bij Ajax. In zijn ogen zitten ze dan ook niet te wachten op een hereniging met de recordinternational van Oranje.

Het is een publiek geheim dat Sneijder graag een functie wil bekleden bij Ajax. Eerder stuurde hij een brief naar de club, maar een technische job werd hem uiteindelijk niet aangeboden. “Misschien willen ze Wesley Sneijder bij Ajax niet binnen hebben, want anders zouden ze wel reageren”, concludeert de tv-persoonlijkheid in Vandaag Inside.

“Als ze achter zijn beleid zouden staan, dan zouden ze die jongen wel uitnodigen voor een gesprek. Ik kan wel een paar argumenten bedenken om hem niet te nemen”, aldus Derksen, die tegelijkertijd ook de huidige clubleiding een veeg uit de pan geeft. “Als je als de technische leiding van de club twee backs koopt voor een godsvermogen die allebei niveau Willem II, dan is dat kapitaalvernietiging en hebben ze er geen verstand van.”

“Je hebt zo’n man toch een paar keer bekeken? Ze kunnen het gewoon niet”, aldus Derksen, die vooral de peperdure Calvin Bassey als voorbeeld aandraagt. “Als je iemand voor zo’n bedrag koopt, ga je kijken hoe zo’n jongen zich op de training gedraagt. Ik zou zo’n jongen ook even opzoeken in zijn huislijke kringen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *