Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Zlatko Dalić bedankt vriendelijk voor dienstverband in Amsterdam’

Zlatko Dalić zal niet de nieuwe trainer worden van Ajax. De bondscoach van Kroatie zou vriendelijk bedankt hebben.

“Er is contact gelegd met Dalić, de bondscoach van Kroatië”, vertelt clubwatcher Mike Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf. “Daar hebben ze een contactje mee gelegd om te kijken of hij ervoor openstond om trainer van Ajax te worden.”

Deze poging bleek zonder het gewenste resultaat. “We hebben begrepen dat er in totaal drie mensen gepolst zijn om het definitief over te nemen van Schreuder als het mis zou gaan. Drie keer is Ajax een ‘nee’ verkocht. Dat is in het verleden ook wel eens anders geweest.” Verweij laat niet weten om welke drie namen het gaat.

De clubwatcher geeft ook een update in de zoektocht van Ajax naar een technisch directeur. “Ajax is terechtgekomen bij Michael Reschke, de oud-directeur van onder meer Bayern München en Schalke 04. Het is een oude bekende van Klaas-Jan Huntelaar, maar ook hij heeft bedankt voor de eer. Het is best zorgelijk voor Ajax als mensen niet graag meer naar je club komen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *