Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Everton dreigt toptransfer van PSV te kapen’

PSV heeft Thorgan Hazard gebombardeerd tot eerste prioriteit maar moet er nu rekening mee houden dat de deal geen doorgang zal krijgen. Volgens het Vlaamse medium La Dernière Heure hebben de Eindhovenaren namelijk concurrentie gekregen van het Engelse Everton.

Na drieënhalf jaar staat de relatie tussen Hazard en Borussia Dortmund op knappen. PSV is serieus geïnteresseerd in de broer van Real Madrid-aanvaller Eden Hazard, die naar verluidt zelfs al een akkoord heeft bereikt met de Eindhovenaren. Beide clubs zijn nog wel in onderhandeling over de transfervoorwaarden.

PSV moet echter rekening houden met een enorme tegenvaller. De aanvallende middenvelder annex vleugelaanvaller zou zelf wel wat voelen voor een avontuur in het Philips Stadion, maar hij heeft er volgens de Belgische krant een optie bij: Everton. De Premier League-club ziet hem als zeer welkome versterking.

Hazard staat nu voor een dilemma. Spelen in de Premier League is natuurlijk een prachtige ervaring, maar feit is ook dat Everton moet strijden om lijfsbehoud. Bij PSV zou hij daarentegen bovenin meedraaien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *