Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord gaat vol voor de komst van KKD-speler’

Feyenoord hoopt voor het sluiten van de transferperiode nog toe te kunnen slaan voor PEC Zwolle-middenvelder Thomas van den Belt. Hier maakt De Telegraaf vandaag melding van.

Zwolle vraagt echter een forse transfersom voor de 21-jarige Van den Belt. Naar verluidt wil de koploper van de Keuken Kampioen Divisie meer dan anderhalf miljoen euro zien voor de middenvelder. De smaakmaker van Zwolle maakt een uitstekend seizoen door en scoorde al negen doelpunten. Daarmee hoort Van den Belt tot de absolute uitblinkers van de Keuken Kampioen Divisie.

De ochtendkrant meldt dat Feyenoord de vraagprijs voorlopig te gortig vindt, ook omdat Van den Belt komende zomer voor een gelimiteerde transfersom Zwolle kan verlaten. Daardoor overweegt Zwolle mogelijk toch een transfer van Van den Belt, die zelf graag nu al de overstap wil maken naar Feyenoord. Een saillant detail is dat de middenvelder de zoon van Gerard van den Belt is. Hij is één van de beste vrienden van Feyenoord-trainer Arne Slot schrijft de krant. Van den Belt zou er echter ook geen problemen mee hebben om het seizoen in Zwolle af te maken mocht er geen akkoord komen met Feyenoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *