Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Nieuwe aanwinst is de beste speler van PSV’

Analist Arnold Bruggink is lovend over de nieuwe PSV-aankoop Patrick van Aanholt. Hij ziet dat de vleugelback het prima naar zijn zin heeft bij zijn nieuwe club.

PSV won zaterdagavond met 6-0 van FC Groningen. Volgens Bruggink was Van Aanholt de uitblinker. “Wie het verschil maakt bij PSV, is Patrick van Aanholt”, begint hij bij Dit was het Weekend op ESPN. “Dat is het niveau Crystal Palace, maar hij is de beste speler bij PSV. Hoe hij binnenkomt… Het is niet normaal hoe makkelijk hij het hele elftal bij de hand neemt.”

Kenneth Perez constateert dat het geen goed teken voor de Eredivisie is, als Van Aanholt, die bij Galatasaray niet zeker was van een basisplek, bij PSV de belangrijkste man is. “Hij is variabel”, countert Bruggink. “Hij kan aan de binnenkant spelen, maar ook aan de buitenkant. Fysiek is hij ijzersterk en hij kan lopen. Dat is bewonderenswaardig.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *