Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Daley Blind zit na Ajax weer in een onmogelijke situatie’

Afgelopen maand verruilde Daley Blind het Amsterdamse Ajax voor een avontuur bij het Duitse Bayern Munchen. Alleen komt de verdediger annex middenvelder nog niet veel aan spelen toe. Voormalig topvoetballer Wesley Sneijder denkt ook niet dat hier snel verandering in zal komen.

Voorafgaand aan het Champions League-duel tussen Paris Saint-Germain en Bayern München sprak Sneijder zich uit over de situatie van Blind. Bij RTL7 sprak de oud-international klare taal: “Dat wordt een vrijwel kansloze situatie voor hem voor de linksbackpositie. Maar wij weten niet waarvoor hij is gehaald door Bayern.”

“Misschien heeft die trainer (Julian Nagelsmann, red.) wel ideeën met hem als een van de controleurs voor de verdediging. Als een soort verlengstuk in de opbouw”, vervolgt Sneijder. “Dat kan hij natuurlijk wel. We weten alleen dat het kwetsbaar wordt met hem achterin. Maar ik hoop wel voor hem dat hij weer minuten gaat maken.”

Eén gedachte over “‘Daley Blind zit na Ajax weer in een onmogelijke situatie’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *