Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Flinke opsteker voor Feyenoord in strijd om de landstitel’

Positieve berichten voor Feyenoord. De Oostenrijkse mandekker Gernot Trauner is namelijk weer aan het trainen met de groep. Hij is vorige maand geopereerd aan zijn knie maar revalideert een stuk sneller dan gedacht.

De Oostenrijkse international haakte tijdens de voorbereiding op de tweede seizoenshelft af op een training. Op 26 december maakten de Rotterdammers bekend de Oostenrijker in ieder geval een paar maanden te moeten missen. Dinsdagochtend verscheen hij op de training van de Eredivisie-koploper.

Ook Justin Bijlow werd gespot op trainingscomplex 1908, waar de ploeg van trainer Arne Slot toewerkt naar het duel met AZ, komende zaterdag in De Kuip. Bijlow herstelt momenteel van een polsblessure. Ook Sebastian Szymanski verscheen op het veld. Het is onduidelijk wanneer de drie sleutelspelers weer kunnen spelen, maar de club zou er alles aan doen om het drietal in ieder geval fit te krijgen voor De Klassieker op 19 maart in Amsterdam.

 

2 gedachten over “‘Flinke opsteker voor Feyenoord in strijd om de landstitel’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *