Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Chelsea start gesprekken met PSG over Neymar’

Chelsea gaat zich proberen te versterken met de Braziliaanse sterspeler Neymar. Ze hebben inmiddels de gesprekken geopend met zijn werkgever Paris Saint-Germain. Hier maakt het Franse medium Le Parisien melding van en ook ESPN. Ze zouden openstaan voor een vertrek van hem en verlangen zestig miljoen euro.

De aanvaller is nog altijd de duurste voetballer aller tijden. In 2017 betaalde PSG 222 miljoen euro aan FC Barcelona voor de diensten van de aanvaller. Na zes jaar komt er mogelijk een einde aan het tijdperk van Neymar in Parijs. PSG-voorzitter Nasser Al-Khelaïfi en Chelsea-eigenaar Todd Boehly spraken dinsdag in een luxe hotel nabij de Arc de Triomphe over een overgang van Neymar.

Afgelopen zomer kreeg Chelsea al de kans om Neymar, die tot medio 2027 vastligt bij PSG, in te lijven. Hoewel Boehly naar verluidt in de verleiding kwam, sloeg hij niet toe. Bij de koploper van de Ligue 1 strijkt de Braziliaan jaarlijks dertig miljoen euro op. PSG is bereid hem deze zomer voor zestig miljoen euro te laten vertrekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *