Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Arsenal zet zinnen op komst van Marcus Rashford’

Arsenal heeft haar zinnen gezet op de komst van Manchester United-aanvaller Marcus Rashford. Hier maakt het medium Football Insider melding van. Ze zouden zijn contractsituatie nauwlettend in de gaten houden .

Het contract van de superster van United zou eigenlijk na dit seizoen aflopen, maar Manchester United heeft onlangs een verlenging van 12 maanden geactiveerd in het contract van de Engelsman. Daardoor loopt Rashfords verbintenis af aan het einde van volgend seizoen, in plaats aan het einde van dit seizoen.

Desondanks zijn er tot nu toe nog geen vorderingen als het gaat om een nieuw contract. United zou hem ook deze zomer kunnen verkopen – zijn geschatte marktwaarde bedraagt 49 miljoen euro volgens Transfermarkt – maar daar zou United geen trek in hebben. Waardoor Arsenal, dat Rashford al langer op zijn radar heeft staan, hem volgend seizoen transfervrij zou kunnen inlijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *