Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Trainer Paris Saint-Germain moet vrezen voor zijn baan’

Christophe Galtier de trainer van Paris Saint-Germain moet vrezen voor zijn baan als de resultaten niet snel verbeteren. Hier maken de Franse media melding van. Hij werd afgelopen zomer aangesteld als vervanger van Mauricio Pochettino, maar de gewenste resultaten zijn ondermaats te noemen. Midweeks werd er in de Champions League nog met 0-1 verloren van Bayern Munchen.

PSG ging onlangs ook al meermaals onderuit in de Ligue 1 en werd uitgeschakeld in de Franse beker. Mochten de Parijzenaars in München worden uitgeschakeld, dan lijkt Galtier te worden ontslagen. RMC Sport en Le Parisien zinspelen nu al op een keiharde maatregel.

Naar verluidt heeft de PSG-leiding de droomkandidaat al in het vizier: Zinédine Zidane zou het stokje moeten overnemen. De voormalig stervoetballer leek te azen op het bondscoachschap van Frankrijk, maar die kans is inmiddels verkeken. Een benoeming in het Parc des Princes lijkt een goed alternatief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *