Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Erik ten Hag wil Ryan Gravenberch verlossen van reserverol’

Ryan Gravenberch mag zich in de belangstelling heugen van het Engelse Manchester United. De middenvelder speelt momenteel voor Bayern Munchen maar moet het daar vooral doen met een reserverol. En dat zit de voormalig Ajacied niet lekker.

The Red Devils hebben een voorkeur voor de komst van Jude Bellingham van Borussia Dortmund, maar die is vele malen duurder dan de Nederlander (naar verluidt kost hij liefst 150 miljoen euro) én heeft keuze te over. Hij zou bijvoorbeeld óók begeerd worden door Real Madrid.

Gravenberch is dus mogelijk optie numero twee op Old Trafford, al zou dat kunnen veranderen als de geplande Qatarese overname ter waarde van zes miljard euro doorgaat. In dat geval zou United kunnen beslissen om in een andere vijver te vissen (die van een Bellingham of een Frenkie de Jong).

Een tijdje geleden vertelde Gravenberch over zijn bijrol in de Allianz Arena aan Het Parool: “Op zich gaat het wel oké. Ik verwachtte hier niet meteen in de basis te staan, maar had wel op iets meer speelminuten gehoopt. Het liefst had ik me wat meer kunnen laten zien. Ik ben gehaald voor de posities van controleur en linkshalf. Ik moest mezelf laten zien. Een basisplaats? Dat hing en hangt van mezelf af.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *