Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Frenkie de Jong laat zich uit over zomerse overstap naar United’

Aankomende donderdag gaat Frenkie de Jong met FC Barcelona op bezoek bij het Engelse Manchester United. Die club zit al langere tijd achter de spelmaker aan maar hoeft niet te rekenen op zijn handtekening. De Jong is simpelweg niet geinteresseerd in een overstap.

Volgens het Spaanse medium Relevo heeft manager Erik ten Hag sinds afgelopen zomer meerdere telefoontjes gepleegd om de Oranje-international te overtuigen om de stap te maken, maar telkens was de reactie resoluut ‘nee’.

Het Spaanse medium schrijft: “Ten Hag heeft hem meerdere malen persoonlijk gebeld, maar elke keer kreeg hij hetzelfde antwoord. ‘Ik wil blijven’, herhaalde de speler telkens. Als De Jong op een enkel moment al was gaan twijfelen, dat stond zijn partner Mikky Kiemeney telkens klaar om voor de continuïteit te vechten.”

Om meerdere redenen zou De Jong voor een langer verblijf hebben gekozen. “Niet alleen wilde Frenkie de Jong altijd blijven om te slagenbij Barça, maar het is ook een persoonlijk project. De zon van Barcelona trekt hem meer dan de regen van Manchester.”

2 gedachten over “‘Frenkie de Jong laat zich uit over zomerse overstap naar United’

  1. gelul ze kunnen niet tegen een beetje water zeg hou toch op, he watje heb jezelf niks te zeggen. Daar gaat hij in zijn nadagen nog spijt van krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *