Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘José Mourinho staat voor terugkeer bij Chelsea’

Een megatransfer lonkt voor José Mourinho. De coach van AS Roma zou namelijk in de belangstelling staan van zijn oude club Chelsea. De resultaten van die club zijn dit seizoen erbarmelijk te noemen.

Roma staat derde in de Serie A, maar desondanks klaagt Mourinho al maanden over de kwaliteit en breedte van zijn spelersgroep. Journalist Fulvio Collovati denkt dat de Portugees een vertrek aan het forceren is. De voormalig Internazionale-directeur denkt zelfs te weten dat een hereniging mogelijk is.

In gesprek met de Italiaanse tv-zender Rai Sport vertelt Collovati: “Ik denk dat hij al aanbiedingen heeft ontvangen en één daarvan is van Chelsea. Misschien ook een aantal nationale teams. Het lijkt erop dat hij het fundament legt voor een vertrek deze zomer.”

Mourinho was al twee keer eerder manager van de Londense club. De Portugees was vooral in zijn eerste periode zeer succesvol op Stamford Bridge. Op dit moment is Graham Potter werkzaam bij Chelsea, maar hij krijgt het al sinds zijn aanstelling nauwelijks aan de praat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *