Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Cody Gakpo past zich heel goed aan bij Liverpool’

Ruud van Nistelrooy is onder de indruk van zijn oude sterspeler Cody Gakpo. De aanvaller verruilde de afgelopen transferperiode PSV voor Liverpool en staat daar steevast in de basiself. En na een stroef begin begint het team steeds beter te draaien. Gisteren speelde hij nog een goede wedstrijd tegen Real Madrid.

“Ik vond Cody heel sterk”, vertelde Van Nistelrooij op een persconferentie van PSV. “Hij had een aantal geweldige momenten aan de bal. Dat hij hem goed inspeelt aan de zijkant en daarna door beweegt. Maar dat deed hij ook al tegen Newcastle United en in de derby tegen Everton. Je ziet gewoon dat hij zich heel goed aanpast aan dat niveau, want hij was heel erg sterk.” Gakpo werd door zijn huidige trainer Jürgen Klopp na zestig minuten spelen naar de kant gehaald.

Van Nistelrooij speelt met PSV zelf een cruciale wedstrijd tegen Sevilla donderdag. De trainer zou tijdens die wedstrijd de mentaliteit willen zien die hij zelf uitstraalt. “Wij moeten alles blijven geven en alles doen per wedstrijd en zo gaan wij het einde van het seizoen halen. Dat is echt de spirit. Die spirit ben ik. Zo kom ik elke dag op De Herdgang. Gisteren is klaar. Vandaag bespreken we wat we beter kunnen doen, dit en dit en dit. Vamos. Dat is het.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *