Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Liverpool-icoon uit forse kritiek op Virgil van Dijk

Liverpool verloor gisteren in eigen huis met 2-5 van Real Madrid. Virgil van Dijk stond opgesteld in de basis en kreeg er dus vijf om zijn oren. Voormalig speler Jamie Carragher is kritisch op de Nederlandse mandekker.

‘The Reds’ leidde binnen een kwartier met 2-0 tegen Real, maar na amper zeventig minuten stond de 2-5 stand al op het scorebord. Carragher is dan ook niet te spreken over The Reds. “Natuurlijk is het Real Madrid, maar dit zijn de twee teams die vorig jaar in de finale stonden. Het is dit seizoen niet acceptabel.”

“We zijn op zoek naar excuses en redenen, maar het is in de verste verte niet goed genoeg. Defensief…”, verzucht Carragher. “Waarom ik moet lachen: Virgil van Dijk zei twee maanden geleden dat ik niet in de verdediging zou kunnen staan, maar ik denk dat ik zijn positie zou innemen op dit moment.”

Met zijn opmerking kreeg Carragher de lachers op zijn hand. Zijn conclusie over de Liverpool-defensie is evenwel heel serieus: “Liverpool heeft verdedigers nodig. Ze kunnen niet verdedigen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *