Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

OFFICIEEL: Jetro Willems keert terug in de Eredivisie

Jetro Willems keert terug in de Nederlandse Eredivisie. De linksback heeft een contract tot het einde van het seizoen getekend bij FC Groningen. Hij moet de club gaan helpen in de strijd tegen degradatie.

‘De trots van het Noorden’ bracht dit nieuws vandaag naar buiten. De deal komt zeker niet uit de lucht vallen. Willems trainde al een tijdje mee met de selectie van de nummer zeventien van de Eredivisie. Hij wist hierbij de technisch staf te overtuigen van zijn fitheid, terwijl trainer Dennis van de Ree zich onlangs al positief uitliet over de Rotterdammer. Willems zet zijn handtekening onder een contract voor de rest van dit seizoen, wat de toekomst brengt is afwachten.

Willem zat zonder club nadat hij afgelopen september zijn contract bij Greuther Fürth liet ontbinden. Sindsdien kon hij transfervrij op zoek naar een nieuwe werkgever. Na vijf maanden heeft de verdediger nu bij Groningen onderdak gevonden. Eerder speelde Willems in Duitsland voor Eintracht Frankfurt. In Nederland kwam hij uit voor Sparta Rotterdam en PSV, terwijl de 22-voudig Oranje-international ook nog de kleuren van Newcastle United verdedigde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *