Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Vinnige José Mourinho dreigt met de nodige stappen

AS Roma-trainer José Mourinho werd gisteren in de wedstrijd Cremonese weggestuurd door de leiding. En daar is de Portugese oefenmeester is het verre van mee eens. De wedstrijd werd verloren en hij kreeg het al in de beginfase aan de stok met de arbitrage.

Scheidsrechter Marco Piccinini besloot de Portugees naar de tribune te sturen, op advies van de vierde official. “De houding van de vierde man was ongelofelijk”, foeterde de Roma-coach tegenover La Repubblica. “Hij toonde geen enkel respect voor me. Ik ga bekijken of ik stappen kan ondernemen.”

Mourinho claimt dat de vierde official hem beledigde en hoopt dat er geluidsopnames zijn. “Ik wil niet zeggen wat hij tegen me gezegd heeft. Was er maar een audio-opname. Ik geef toe dat ik emotioneel ben, maar ik ben niet gek. Als ik zo reageer, dan wil dat zeggen dat er echt iets gebeurd is. De vierde man schakelde Piccinini in, maar hij had niet het lef om tegen hem te zeggen wat hij tegen mij gezegd had en te vertellen hoe hij mij behandeld had.”

Er dreigt niettemin een schorsing voor Mourinho, die vrijwel zeker de clash met Juventus mist. De Roma-coach sneert: “Ik wil geen link leggen tussen dat hij uit Turijn komt en onze volgende wedstrijd tegen Juventus is… Na de wedstrijd ben ik wel naar de kleedkamer van de scheidsrechters gegaan. Ik vroeg hem te zeggen dat hij tegen mij had gezegd, maar dat wilde hij niet. Hij had geheugenproblemen, hij was het vergeten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *