Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Getergde Van der Vaart gaat los over Oranje-stoppers

Vincent Janssen maakte gisteren bekend zich niet langer beschikbaar te stellen voor het Nederlands Elftal. Iets wat voormalig international Rafael van der Vaart maar slecht kan begrijpen. Hier maakt hij melding van in het programma Studio Voetbal van de NOS.

De oud-international zegt allereerst over de beslissing van Janssen: “Ik vind het een beetje slap, als ik heel eerlijk mag zijn.” Van der Vaart vindt dat je nooit mag bedanken voor Oranje… “Ik ben op een gegeven moment ook van HSV naar Real Betis en naar FC Midtyjlland gegaan, maar ik heb nooit gedacht aan bedanken. Stel je voor dat ze me morgen zouden oproepen, dan zou ik weer meedoen. Zo heb ik dat altijd ervaren. Je bedankt niet voor het Nederlands elftal.”

Vorige week nam Luuk de Jong al afscheid van het keurkorps: “Als Luuk de Jong en Vincent Janssen bedanken… Die hoeven voor mij niet eens te bedanken. Ik vind het bijna kwalijk, ik kan er best wel een beetje boos om worden. We lachen bijvoorbeeld allemaal om Wout Weghorst, hoe hij zich gedraagt bij het volkslied, maar hij zal in geen honderd jaar bedanken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *