Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Robin van Persie looft duo van Manchester United

Voormalig topspeler Robin van Persie is lovend over het Manchester United-duo Tyrell Malacia en Alejandro Garnacho. Hij was onlangs op bezoek bij United een steekt de loftrompet op voor het tweetal.

In gesprek met BT Sports krijgt Van Persie de vraag van welke spelers bij United hij onder de indruk is. “Garnacho is iemand om in de gaten te houden”, reageert hij. “Hij is nog erg jong, maar zeer getalenteerd. “Als je ziet hoe hij met moeilijke situaties omgaat, hoe hij met druk omgaat… Dat is voor iemand van zijn leeftijd heel bijzonder.” De achttienjarige Argentijn staat voorlopig aan de kant met een spierblessure, waardoor Erik ten Hag geen beroep op hem kan doen.

Malacia, die bij Feyenoord nog samenspeelde met Van Persie, kan ook op mooie woorden rekenen. De voormalig spits roemt het arbeidsethos van zijn landgenoot. “Ik ben echt trots op hem”, aldus Van Persie. “De manier waarop hij zich ontwikkelt en de manier waarop hij speelt, is een mooi voorbeeld voor jonge talenten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *