Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Erik ten Hag wil middenvelder van FC Porto halen’

Erik ten Hag de manager van Manchester United heeft Porto-middenvelder Marko Grujic op de korrel. Hier maakt het Engelse medium The Daily Mirror melding van.

De Portugese topclub betaalde afgelopen zomer negen miljoen euro om Grujic over te nemen van Liverpool. Dertig wedstrijden in het shirt van de Liga NOS-topper later zou Manchester United voor hem op de tribune zitten.

Grujic werd in 2016 door Liverpool overgenomen van Rode Ster Belgrado uit zijn thuisland Servië. Die stap bleek iets te groot voor het destijds grote talent. Na uitleenbeurten bij Cardiff en Hertha BSC kwam de middenvelder uiteindelijk bij FC Porto terecht.

De topclub huurde Grujic al een paar seizoenen van de Engelsen. Dit jaar namen ze de Servische middenvelder definitief over van Liverpool. Dat gaat de club geen windeieren leggen: de 26-jarige (verdedigende) middenvelder heeft nog een contract tot 2026 en zal Porto minimaal negen miljoen kunnen opleveren (geschatte marktwaarde op Transfermarkt.nl). Met een langlopend contact, kan die prijs alleen hoger uitvallen.

Eén gedachte over “‘Erik ten Hag wil middenvelder van FC Porto halen’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *