Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Mijn doel is om een keer voor het Nederlands elftal te spelen’

FC Twente-middenvelder Sem Steijn droomt van het spelen voor het Nederlands elftal. Dit laat hij weten in het programma ‘Mirror Talk’ van ESPN. De 21-jarige middenvelder is tevreden in Enschede en kent een prima seizoen.

Hij maakte afgelopen zomer de overstap van ADO Den Haag naar FC Twente. “Het is een heel groot verschil met ADO waar je je eerst moet meten met de Keuken Kampioen Divisie en hier moet je aanhaken bij de top van Nederland. Ik ben echt onwijs blij met deze stap”, vertelt hij in gesprek met ESPN-analist Kenneth Perez bij Mirror Talk.

De zoon van Maurice Steijn is nog geen onbetwiste basisspeler in Enschede, maar hier maalt hij niet om. “Ik ben zeer tevreden over dit seizoen. Ik speel misschien niet alles, maar vooraf was ik tevreden geweest met dit aantal speelminuten en goals. Maar nu we er eenmaal zijn moeten we ook door, toch?”, aldus een ambiteuze Steijn.

“Mijn doel is wel om een keertje voor het Nederlands elftal te spelen”, vervolgt de middenvelder van FC Twente. “Of het gaat lukken weet ik niet, maar ik ga er in ieder geval alles aan doen om dat te laten slagen.”

Eén gedachte over “‘Mijn doel is om een keer voor het Nederlands elftal te spelen’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *