Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ajax haalt Noors toptalent voor een prikkie op’

Ajax is dichtbij het aantrekken van het Noorse toptalent Daniel Johan Skaarud. Hij speelt in eigen land voor Lillestrøm SK. De Amsterdammers zijn nagenoeg akkoord over een transfer.

Er zou een transfersom van enkele tonnen overeen zijn gekomen. De veelbelovende linksbuiten, die eventueel ook als rechtsbuiten, in de spits en als aanvallende middenvelder uit de voeten kan, heeft bij Lillestrøm SK momenteel nog een contract tot 31 december 2025.

Bij Lillestrøm SK, dat afgelopen seizoen vierde werd op het hoogste niveau van Noorwegen, speelt Skaarud zijn wedstrijden voornamelijk in de beloftenploeg. De talentvolle buitenspeler behoorde ook al meermaals tot de wedstrijdselectie van het eerste elftal van Lillestrøm SK, maar maakte zijn debuut in de hoofdmacht nog niet.

2 gedachten over “‘Ajax haalt Noors toptalent voor een prikkie op’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *