Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord gaat ze bij de strot pakken en verslaan’

Feyenoord treft in de kwartfinale van de Europa League AS Roma. Een oude bekende, want vorig jaar verloren ze in de finale van de Conference League van de Romeinen. Analist en voormalig voetbaltrainer Aad de Mos heeft vertrouwen in een zege van de Rotterdammers.

“Waarom? Omdat het nu over twee wedstrijden gaat. Een groot voordeel is: in één wedstrijd zullen ze te sterk zijn, omdat ze dan dicht kunnen gooien en loeren op die ene bal en die zal er ook zeker wel komen.”

“Maar Feyenoord gaat ze bij de strot pakken over twee wedstrijden, zowel uit als thuis, en daar hebben zij moeite mee”, weet de analist. “Ze kunnen één ding heel goed, dat hebben we ook al in meerdere wedstrijden gezien, dat is echt goed verdedigen en loeren op een counter. Het is een ploeg die slim is, als ze iets goed moeten maken kunnen ze dat ook en dat is wel gevaarlijk. Ze zullen zeker die DVD’s goed moeten bekijken. Ik heb die wedstrijd helemaal zitten kijken, dat was tegen Red Bull Salzburg in Oostenrijk, een thuiswedstrijd.”

De Mos besluit: “Toen moesten ze iets goedmaken, toen hebben ze fantastisch aanvallend voetbal gespeeld met veertig meter in de rug, dat deden ze ook prima. Maar ik geloof: als Feyenoord geen problemen krijgt met blessures en met vorm, dat Feyenoord over twee wedstrijden sterker is”, voorspelt hij.

2 gedachten over “‘Feyenoord gaat ze bij de strot pakken en verslaan’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *