Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Luis Sinisterra en ik kijken samen naar Feyenoord’

Crysencio Summerville vertrok op zeer jonge leeftijd bij Feyenoord om voor Leeds United te gaan spelen. En daar speelt de aanvaller nu samen met Luis Sinisterra, die vorig seizoen nog furore maakte in De Kuip. In een gesprek met Voetbal International zegt hij zijn oude club nog altijd te volgen.

Summerville bevestigt dat hij en Sinisterra veel over hun oude club praten. “We hebben het zeker wel eens over Feyenoord. Ik denk als ik terug ga (na de interlandbreak), dan hebben we het altijd over ‘heb je de wedstrijd gezien, tegen Ajax?’. Soms kijken we samen naar Feyenoord, of als we aan het eten zijn praten we over Feyenoord. Bijvoorbeeld over zijn tijd daar.”

De 21-jarige vleugelaanvaller volgt het voetbal in de Eredivisie dus nog steeds, maar kijkt daarbij vooral naar zijn vrienden uit de Feyenoord-jeugdopleiding. “Hier en daar volg ik het Nederlands voetbal nog wel, maar niet meer zo veel. Ik volg een aantal vrienden. Natuurlijk Quilindschy Hartman en Lutsharel Geertruida. Marouan Azarkan bij Excelsior volg ik ook. Maar ik kijk niet meer elke wedstrijd. Als ik het niet kan kijken, kijk ik wel gewoon de highlights.”

2 gedachten over “‘Luis Sinisterra en ik kijken samen naar Feyenoord’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *