Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Van The Man: ‘Dat was de slechtste beslissing uit mijn loopbaan’

PSV-trainer en voormalig topvoetballer Ruud van Nistelrooy heeft nog altijd spijt van zijn vertrek bij de Spaanse topclub Real Madrid. Hij noemt het de grootste fout uit zijn loopbaan.

Hij was drieënhalf jaar actief bij Real Madrid, dat hem had overgenomen van Manchester United. Hij won twee keer La Liga met de Koninklijke, maar zag zijn perspectief langzaam vertroebelen en koos voor een vertrek. “De slechtste beslissing uit mijn carrière was Real Madrid verlaten voor HSV. Ik had toen nooit moeten vertrekken”, zegt de huidig PSV-trainer nu in gesprek met Gary Neville voor het YouTube-kanaal The Overlap.

“Ik speelde onder Manuel Pellegrini op dat moment en de club haalde Karim Benzema, Cristiano Ronaldo en Kaká”, legt Van Nistelrooij uit. “Dus er was geen plek meer voor mij en dat begreep ik. Ik was ook al 33. Ik wilde ook graag naar het WK in 2010 dus vertrok in naar Hamburg. Maar dat was een overhaaste beslissing. Ook voor mijn familie was dat niet de juiste keuze. Ik zou dat nooit weer doen als ik die kans zou krijgen.”

2 gedachten over “Van The Man: ‘Dat was de slechtste beslissing uit mijn loopbaan’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *