Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Antonio Conte ontslagen door Tottenham Hotspur

Antonio Conte is ontslagen door Tottenham Hotspur. Dit heeft de club inmiddels laten weten via hun digitale kanalen. Slechte resultaten liggen hieraan ten grondslag.

De Londenaren vlogen door toedoen van AC Milan uit de Champions League en verloren in competitieverband twee dure punten tegen Southampton (3-3). Tot overmaat van ramp haalde hij op een persconferentie uit naar diens eigen selectie, waardoor zijn ontslag onvermijdelijk leek.

De Tottenham-leiding had een week nodig om de knoop dor te hakken, maar zondagavond kwam er dan toch witte rook naar buiten. De clubleiding heeft besloten dat Cristian Stellini in samenwerking met Ryan Mason (assistent) het seizoen mag afmaken als interim-trainer.

Op de clubwebsite vertelt Daniel Levy: “We hebben tien Premier League-wedstrijden te gaan en gaan een gevecht tegemoet voor een Champions League-plaats. We moeten allemaal samentrekken. Iedereen moet opstaan om te zorgen dat we zo hoog mogelijk eindigen voor onze club en geweldige, loyale supporters.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *