Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Arne Slot krijgt update over Tottenham-job’

Antonio Conte is officieel ontslagen als manager van Tottenham Hotspur. Arne Slot werd de laatste tijd gelinkt als een kandidaat om hem op te volgen maar hij geldt niet als de topfavoriet.

Spurs-watcher Gold stelt dat Thomas Tuchel de topkandidaat was, maar hij is inmiddels aangesteld bij Bayern München. De ontslagen Julian Nagelsmann is daardoor juist een optie geworden in Londen. Volgens de journalist van football.london gelden Luis Enrique en Sergio Conceição als overige topkandidaten.

Afgaande op de uitlatingen van Gold staat Slot dus (nog) niet op de shortlist van Tottenham. Dat is betrekkelijk goed nieuws voor Feyenoord, dat gezien de prestaties wel rekening moet blijven houden met de interesse van buitenlandse clubs.

Eén gedachte over “‘Arne Slot krijgt update over Tottenham-job’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *