Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Valentijn Driessen: ‘Slot staat op lijstje van Engelse topclub’

Arne Slot staat op het lijstje van Tottenham Hotspur om daar de nieuwe manager te worden. Hier maakt journalist Valentijn Driessen melding van. Eerder deze week stuurde ‘The Spurs’ Antonio Conte de laan uit.

“Ik weet dat Slot op het lijstje staat bij Tottenham”, bevestigt Driessen in de podcast van de ochtendkrant. “Hij wil niet tussentijds weg, want hij wil eerst kampioen worden met Feyenoord en ver komen in de Europa League. Maar hij staat wel degelijk op het lijstje bij Tottenham.”

Driessen denkt dat Slot absoluut open staat voor een overgang naar de Spurs. “Het is een geweldige uitdaging voor hem om daar aan de gang te gaan. Hij stond ook afgelopen winter al open voor een tussentijds vertrek naar Leeds United. Hij heeft dat gewoon voorgelegd aan de Feyenoord-directie. Als Tottenham hem daadwerkelijk wil dan kunnen ze hem zo halen, want die betalen zo verschrikkelijk veel salaris. Het is juist mooi dat ze daar nooit wat gewonnen hebben, want dan ben jij (Slot red.) waarschijnlijk de eerste die daar prijzen kan gaan winnen. Er is genoeg geld daar om te investeren.”

2 gedachten over “Valentijn Driessen: ‘Slot staat op lijstje van Engelse topclub’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *