Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Wilfred Genee schijnt een enorme lul te zijn’

Stéphanie Hoogenberk, die schrijft voor o.a Linda heeft uitgehaald naar Wilfred Genee. De presentator lijkt namelijk een enorme lul te zijn. Ze haalde vorige week al uit naar Helene Hendriks en richt haar pijlen ditmaal op Genee.

“Van Genee is algemeen bekend dat dat een enorme lul schijnt te zijn”, zo stelt de schrijfster in haar podcast De Shitshow. Co-host Janneke van der Horst: “O ja?” Hoogenberk: “Ja. Wist je dat niet?”

Daar voegt Hoogenberk aan toe: “O, ik heb een keer gehoord dat dat echt wel een heel nare man is en dat hij zich ook helemaal niet voorbereidt. Wie zei dat nou? Een schrijver geloof ik. Iemand zei dat over hem en dat heeft toen wel veel indruk gemaakt, want hij leek me juist zo aardig, maar dat schijnt dus niet zo te zijn.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *