Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ajax bijna akkoord met nieuwe technisch directeur’

Ajax is bijna rond met een nieuwe technisch directeur. De Duitser Sven Mislintat moet deze vacature namelijk gaan invullen. Hier maakt het medium Sky Sports melding van.

Het Duitse medium stelt dat de onderhandelingen tussen Ajax en Mislintat in een afrondende fase bevonden. Er is nog niets getekend, maar het lijkt een kwestie van tijd voordat beide partijen een akkoord bereiken. Daarmee lijkt eindelijk een opvolger gevonden voor Marc Overmars.

Overmars stapte begin vorig jaar op bij Ajax vanwege grensoverschrijdend gedrag. Sindsdien worden de technische taken op zich genomen door Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar, maar zij hebben niet kunnen overtuigen. Vooral Hamstra lijkt daarvoor verantwoordelijk te worden gehouden. Voor Huntelaar lonkt een andere baan.

3 gedachten over “‘Ajax bijna akkoord met nieuwe technisch directeur’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *