Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord overweegt poging te wagen voor Lars Unnerstall’

De clubleiding van Feyenoord heeft een oogje op Twente-doelman Lars Unnerstall. Hier maakt het medium Studio 1908 melding van in een podcast.

Feyenoord heeft dus drie keepers die uit hun contract lopen”, luidt de analyse over de keeperskwestie in Rotterdam. “Ze kunnen natuurlijk een heel eenvoudig pad kiezen: Justin Bijlow behouden, Thijs Jansen terug laten keren als tweede of misschien derde keeper en de koopoptie van Timon Wellenreuther triggeren.”

Vooral Arne Slot zou erg gecharmeerd zijn van de doelman. “Slot heeft ook zo zijn wensen. Een van de wensen van Slot is Lars Unnerstall van FC Twente. Dat is wel echt een beetje moeilijk. Hij ligt tot 2025 onder contract in Enschede. Hij kan ook makkelijk naar onderkant of zelfs midden Bundesliga kunnen gaan en daar basiskeeper worden. Feyenoord volgt de keeper, maar het is nog niet concreet.”

Feyenoord en FC Twente zijn het laatste jaar nog niet de beste onderhandelingspartners gebleken. De Rotterdammers wilden afgelopen zomer en winter Ramiz Zerrouki naar de Kuip halen, maar de Tukkers stelden zich erg taai op in de onderhandelingen.

2 gedachten over “‘Feyenoord overweegt poging te wagen voor Lars Unnerstall’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *