Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Als je bij Feyenoord een prijs wint heeft dat meer waarde dan bij Ajax’

Michiel Kramer kijkt tevreden naar de prestaties van Feyenoord. In 2017 werd de aanvaller van RKC zelf kampioen met de Rotterdammers en zegt dat een kampioenschap bij Feyenoord meer waarde heeft dan wanneer Ajax deze wint.

Hij verwacht dat Feyenoord in staat is om dit seizoen de dubbel te winnen. De Rotterdammers staan bovenaan in de Eredivisie en nemen het de komende week op tegen Ajax in de KNVB Beker. “Als je bij Feyenoord een prijs wint heeft dat veel meer waarde, dan bijvoorbeeld bij Ajax. Feyenoord wordt niet ieder jaar kampioen. Dat zullen de mensen zich altijd blijven herinneren. Ik hoop dat ze doorpakken nu. Feyenoord moet gewoon winnen”, vertelt de spits bij Goedemorgen Eredivisie.

De voormalig aanvaller van Feyenoord betwijfelt of de Rotterdammers in de Europa League winnen van AS Roma, maar acht ze niet kansloos. “Dat is moeilijk aan te geven, aangezien je AS Roma krijgt. Die gaan een Italiaans spelletje spelen, dat lastig gaat worden. Ik denk dat het voor Feyenoord al hartstikke mooi is wanneer ze kampioen worden en de beker winnen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *