Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Van der Sar steeds verder in het nauw bij Ajax’

Directeur Edwin van der Sar komt steeds meer in de verdrukking binnen de Ajax-organisatie. Hier maakt Het Parool melding van.

Hij kent op sportief niveau een ongelukkig jaar. De algemeen directeur van Ajax ziet zijn club in zwaar weer verkeren en krijgt het niet voor elkaar om een nieuwe technisch directeur aan te stellen. Volgens Het Parool neemt de druk op de bestuurder toe. ‘Van der Sar komt steeds verder onder druk te staan in de organisatie, maar het laatste waar Ajax nu op zit te wachten is een vertrek van de baas van de NV. Zijn functioneren in het afgelopen jaar zal op een nader moment – als de dikke mist wat is opgetrokken – door de rvc worden geanalyseerd en beoordeeld.’

Volgens de krant moeten momenteel de grootse knopen worden doorgehakt op technisch gebied, juist daar waar nu geen technisch directeur zit. ‘Als er al haast was bij Ajax om de technische zaken op orde te krijgen, dan is dat nu grote haast.’ Het Parool stelt dat de voetbal-as al veel te lang niet op orde is en er veel onduidelijkheid binnen de club heerst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *