Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Peter Bosz bedankt voor aanbod van FC Twente

Peter Bosz wordt na de zomer niet de nieuwe trainer van FC Twente. De oefenmeester zou hebben bedankt voor deze functie. Hier maakt De Telegraaf vandaag melding van.

Hij was de droomkandidaat van de Tukkers en voerde onlangs een eerste gesprek met de club. Daarin gaf hij aan dat hij het te vroeg vindt om nu al de keuze voor FC Twente te maken, schrijft de krant. De voormalig oefenmeester van onder meer Ajax, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen en Olympique Lyon wil zijn opties nog open houden.

De Telegraaf weet dat Bosz veelvuldig in verband wordt gebracht met een terugkeer naar Ajax, terwijl hij eerder in beeld was om bondscoach van België te worden. Daarnaast gaf hij in januari zelf aan dat hij gesprekken had gevoerd met Wolverhampton Wanderers en Aston Villa. De Premier League-clubs maakten uiteindelijk ook een andere keuze.

FC Twente lijkt niet te willen wachten en schakelt door naar andere kandidaten. Dick Lukkien stond op het Twentse lijstje, maar hij tekende voor FC Groningen. Joseph Oosting, die succesvol is met RKC Waalwijk, is nog wel in beeld in De Grolsch Veste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *